Afdrukken

Domeinen

Domein registratie

Een domeinnaam is de unieke aanduiding voor een Internet-adres. Om je bedrijf snel en gemakkelijk te vinden is een goede domeinnaam van cruciaal belang. Een domeinnaam kan worden gebruikt voor alle Internet-diensten, zoals de URL van een website of een e-mailadres. Voorbeelden van domeinnamen zijn  "google.com", "msn.com" etc.

Een domeinnaam op Internet is het beste te vergelijken met een telefoonnummer. Net als bij een telefoonaansluiting heeft ook iedere gebruiker van Internet een uniek nummer. Omdat woorden gemakkelijker te onthouden zijn, is ervoor gekozen deze nummers te vertalen naar namen. Die namen worden in een domainserver weer terugvertaald naar nummers.

Met een eigen uniek internetadres (www.jouwbedrijf.nl) EN je eigen e-mail adressen (bijv Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ), ben je verzekerd van een professionele indruk van je bedrijf en geef je de bezoekers vertrouwen. Eerlijk is eerlijk .. www.jouwbedrijf.nl klinkt nog altijd stukken beter dan home.internetprovider.nl/klantnummerencode/jouwbedrijf

Een eigen domein is dus garantie voor succes!
ITHappens Hosting & Domeinen biedt al domeinen aan voor € 5,00 per jaar.  

bestelbutton